Larvik: larvik@skangraf-schneidler.no +47 33 14 02 10
Tranby: tranby@skangraf-schneidler.no +47 32 22 62 00

menu

RIP-programvare

Produksjon på storformat blir aldri bedre eller enklere enn hva RIP’en din tillater. Vi leverer, vedlikeholder og supporterer de fleste RIP-programmer, men har allikevel valgt å fokusere på Caldera som vårt primære produkt.

Caldera kjører på Debian (Linux) operativsystem, og kan dermed hente absolutt maks ut av PC’en sin ytelse og stabilitet. Den er brukervennlig, leverer supre farger og inneholder masse verkøy og funksjoner for optimalisert produksjon.

Hvis folieskjæring er viktig for deg, anbefaler vi Flexi-serien fra SAi. De løser dine primære behov for å designe, lage layout for skjæring på kutteren og kan når behovet melder seg utvides til å drive printere og print&cut løsninger. HP sine rimeligere latex-printere, samt alle deres Print&Cut løsninger kjører via Flexi programvare.

   

I tillegg leverer og supporterer vi Colorgate, Onyx, Wasatch, ErgoSoft mfl. Enten du ønsker en helt ny installasjon, eller at den du har begynner å bli litt gammel – og du ønsker en oppgradering, kan vi hjelpe med dette. Husk at alle RIP-leverandører leverer forskjellige pakker og til svært ulike priser, avhengig om du kjører bare en liten printer eller flere store.