Larvik: larvik@skangraf-schneidler.no +47 33 14 02 10
Tranby: tranby@skangraf-schneidler.no +47 32 22 62 00

menu

Flexa

Flexa er en fullsortiment leverandør av alle former for ferdiggjøring til storformats-bransjen.

Laminatorer i flere utførelser, fra enklere modeller for deg som laminerer en gang i blant – til proff maskiner som går hele dagen.
Sveisemaskiner for skjøting av PVC-bannere og/eller tekstiler, eller lage falser/lommer for oppheng eller forsterkning av materialkanten. Utstyr for å lage «doming» (linse-eff ekt) på små klistremerker. Et tykt lag med klar resin legges på ferdig kuttede og plukkede merker med munnstykke som leverer passende mengde. UV-herding av resinen foregår i en medfølgende bakerovn.
Maljepresser, fra de helt manuelle til helautomatiske pneumatiske, for enkel hulling og maljing av bannermateriale. Alle de ulike løsningene opererer i en-pass, dvs de huller og presser fast maljen i en operasjon. Benytter transparente plastmaljer, som ikke ruster eller skjemmer printresultatet på det ferdige produktet. Kan resirkuleres sammen med bannermaterialet.
XY-kuttere for å raskt og med høy kvalitet arke ned fra ferdig printet rull til sluttformatet. Flere modeller for ulike behov og presisjon.
Linjaler og kutteverktøy for større og mindre formater.

Sjekk ut www.flexa.it/en for fullt sortiment, teknisk informasjon. Ta kontakt med din Skangraf Schneidler representant for mer info og priser.

Flexa Apollo

FlexaDome

Flexa Easy Lite

Flexa Ghost